Samogrejuće turmalinske čarape za mršavljenje

890 DIN

Ubrzajte svoj napredak u mršavljenju uz ove terapijske čarape!

  • Akupunktura za gubitak težine i detoksikaciju
    Zagovornici akupunkture za gubitak težine veruju da akupunktura može stimulisati protok energije (chi) u telu da utiče na faktore koji mogu da preokrenu gojaznost. Povećanje telesne težine, prema tradicionalnoj medicini, uzorkovano je neravnotežom u telu. A ove neravnoteže mogu biti uzorkovane neispravnim funkcionisanjem: jetre, slezine, bubrega, štitne žlezde i endokrinog sistema.
  • Prema azijskoj mudrosti, ljudsko telo sadrži preko 360 akupunkturnih tačaka, od kojih se više od 60 nalazi na tabanima. Naše turmalinske čarape za mršavljenje sadrže pravu kombinaciju tačaka pritiska koje mogu pomoći u stimulisanju povećanja metabolizma i kontrole apetita, što rezultira boljim upravljanjem težinom.
  • Hipotalamusna žlezda (kontrola apetita)
    Glavna funkcija hipotalamusa je kontrola telesne temperature, apetita i zadržavanja vode. Refleksne tačke hipotalamusa se nalaze sa strane nožnog prsta i fokusiraju se na održavanje unutrašnje ravnoteže.
  • Hipofiza (sprečava nakupljanje masti)
    Redovan pritisak na hipofizu tokom refleksologije stopala može sprečiti prekomerno nakupljanje masti.
  • Štitna žlezda (kontroliše metabolizam)
    Glavna funkcija žlezde je da proizvodi hormone koji kontrolišu vaš metabolizam. Fokusiranje na štitnu žlezdu tokom refleksologije stopala omogućava vašem telu da reguliše telesnu težinu, snagu mišića i nivo holesterola.
  • Nadbubrežna žlezda (sagorevanje kalorija)
    Glavna funkcija adrenalne refleksološke tačke je da poveća energiju u našem telu da sagore više kalorija. Nadbubrežna žlezda takođe pomaže našem telu da se nosi sa stresom.
  • Bešika (oslobađanje viška tečnosti)
    Glavna funkcija ove refleksološke tačke je da aktivira ekskretorni sistem da oslobodi višak tečnosti iz našeg tela. Redovna refleksologija stopala usmerena na bešiku može detoksikovati vaše bubrege, ureter i bešiku.
 
 
Samogrejuće turmalinske čarape za mršavljenje